top of page

Personvern og informasjonskapsler

Tjenesteporten.no mottar, samler inn og lagrer all informasjon du legger inn på nettsiden vår eller gir oss på annen måte. I tillegg samler vi inn Internett-protokollen (IP)-adressen som brukes til å koble datamaskinen din til Internett; Logg Inn; epostadresse; passord; datamaskin og tilkoblingsinformasjon og kjøpshistorikk. Vi kan bruke programvareverktøy for å måle og samle inn øktinformasjon, inkludert sideresponstider, lengde på besøk på enkelte sider, sideinteraksjonsinformasjon og metoder som brukes for å surfe bort fra siden. Vi samler også inn personlig identifiserbar informasjon (inkludert navn, e-post, passord, kommunikasjon); eventuelt betalingsdetaljer dersom dette er en mulighet på siden (inkludert kredittkortinformasjon), kommentarer, tilbakemeldinger, produktanmeldelser, anbefalinger og personlig profil.

Når du utfører en transaksjon på nettstedet vårt, som en del av prosessen, samler vi inn personopplysninger du gir oss, slik som navn, adresse og e-postadresse. Din personlige informasjon vil kun brukes av de spesifikke grunnene som er angitt ovenfor.

Vi samler inn slik ikke-personlig og personlig informasjon for følgende formål: For å tilby og drive tjenestene; For å gi våre brukere løpende kundestøtte og teknisk støtte; For å kunne kontakte våre besøkende og brukere med generelle eller personlige tjenesterelaterte meldinger og reklamemeldinger; For å lage aggregerte statistiske data og annen aggregert og/eller utledet ikke-personlig informasjon, som vi eller våre forretningspartnere kan bruke til å tilby og forbedre våre respektive tjenester; For å overholde gjeldende lover og forskrifter.

Tjenesteporten.no er vert på Wix.com-plattformen. Wix.com gir oss nettplattformen som lar oss vise deg produktene og tjenestene våre. Dataene dine kan lagres gjennom Wix.com`s datalagring, databaser og de generelle Wix.com-applikasjonene. De lagrer dataene dine på sikre servere bak en brannmur.

Er konto opprettet så kan vi kontakte deg for å varsle deg angående kontoen din, for å feilsøke problemer med kontoen din, for å løse en tvist, for å kreve inn gebyrer eller skyldige penger, for å spørre meningene dine gjennom undersøkelser eller spørreskjemaer, for å sende oppdateringer om selskapet vårt, eller som på annen måte er nødvendig for å kontakte deg for å håndheve vår brukeravtale, gjeldende nasjonale lover og enhver avtale vi måtte ha med deg. For disse formålene kan vi kontakte deg via e-post, telefon, tekstmeldinger og post.

Hvis du ikke vil at vi skal behandle dataene dine lenger, vennligst kontakt oss på post@tjenesteporten.no

Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernerklæringen når som helst, så les den ofte. Endringer og presiseringer trer i kraft umiddelbart etter at de legges ut på nettstedet. Hvis vi gjør vesentlige endringer i denne policyen, vil vi varsle deg her om at den har blitt oppdatert, slik at du er klar over hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den, og under hvilke omstendigheter, hvis noen, vi bruker og/eller avslører.

Hvis du ønsker å: få tilgang til, korrigere, endre eller slette personlig informasjon vi har om deg, er du invitert til å kontakte oss på post@tjenesteporten.no

bottom of page