top of page
BeautyLooks

BeautyLooks

Andrea Elise Hemmingsen Gangså heter jeg og har 14 års erfaring i bransjen med grunnutdannelse som hud og kroppsterapeut og har videre bygget på mine kunnskaper innad i bransjen. Hos meg er det du som i fokus, og jeg brenner for kvalitet og godt kundeforhold. Jeg har også Norsk distribusjon på Dlux Professional – vippeprodukter til kvalifiserte vippeteknikere. I tillegg er jeg så heldig å ha fått distribusjon på det annerkjente merket innenfor permanent makeup - Mastor, og CRC Removal for fjerning av uønsket\mislykket pmu og fjerning av tattoveringer.

Vip Beauty Lounge

Vip Beauty Lounge Sandefjord finner du i hjertet av Sandefjord sentrum. Vårt hovedfokus er å kunne tilby siste nytt innenfor skjønnhet og behandlinger som virkelig gjør en forskjell.
Det er avgjørende for oss at du som kunde skal føle deg ivaretatt fra første stund, og at du får den optimale behandlingen etter ditt behov og ønske. Hos oss er du velkommen inn til en behagelig og rolig aroma, hvor både små og store problemer blir håndtert like profesjonelt. Hos oss får du alltid gratis og uforpliktende konsultasjonstime.

bottom of page